Te mit szeretsz a fotózásban? Miért csinálod? Régóta tart már a szenvedély, vagy csak most kezdtél el kattingatni?
Nálam egészen fiatalon kezdődött a dolog, amikor megkaptam az első kis kompakt fényképezőgépem. Hamar elkapott az egész varázsa, és onnantól megállás nélkül készítettem a képeket a ház körül, na meg amerre épp jártam. Nem tudtam semmit a fotózásról, egyszerűen követtem az ösztöneim, amik sokszor igencsak közönséges, semmitmondó, néha azonban kimondottan jó képeket is eredményeztek. Pár évvel később már egy fotós iskolában tanultam, megsimertem nagyszerű fotósokat, magam is vállaltam munkákat fotósként, a szenvedély pedig azóta is tart.
Arról nem is beszélve, hogy időközben felfedeztem a filmekben rejlő lehetőségeket is, amik a fotózással párhuzamosan szintén elindítottak egy olyan vizuális vonalat, amiben tudtam fejlődni. De ez már egy másik téma.
És veled mi a helyzet? Te hogyan kerültél kapcsolatba a fotózással? Sok levelet kaptam már, amiben megosztottátok velem a saját történeteiteket. Mindegyiket nagy érdeklődéssel olvastam, és színevesn megismerném többetek nézőpontját is.
Számodra mit jelent a fotózás?